Optimering af Aktiv ferie

Booke en ferie er rapporteret at være den mest spændende del af enhver pause væk: de beslutninger, der skal foretages, foregribelse og spændingen ved at have en pause, pakning, og den generelle opbygning af flyet turen til din drøm destinationer alle tilføje noget til det magiske. Intet kan sammenlignes med at ligge på stranden, med sand mellem tæerne og solstråler strålede ned på dig.

Medmindre, der er, du er en ekstrem sne-boarding, quad-biking, windsurfing, kite-surfing eller speed skiing aktivitet junkie og så intet vil sammenligne at blive våd, hastighedsoverskridelser og falder over. Fremkomsten af ​​de ekstreme sportsgrene pakkerejser er eksploderet højere end et bungee jumpere ‘forsikringspræmie, og dette skyldes mediernes kærlighed til nye programmer, der fremhæver farerne ved sådanne aktiviteter.

Engang, swing broer i Centerparcs og gigantiske vandrutsjebaner i ferie komplekser var de farligste tidsfordriv på enhver ferie; disse dage tusindvis af mennesker tager ekstrem sport ind i mainstream. Dette understøttes også med førende specialist udbydere som Neilson s og Crystal, der vinder et stærkt fodfæste med dedikerede aktiviteter og brochurer med mountain-biking og white water rafting.

For nylig, en forbruger meningsmåling viste, at 25 procent af 16-24-årige havde deltaget i ekstrem sport (Odds på OL i Rio), som nu er den hurtigst voksende segment af fritidssektoren. Dette skyldes de mange forskellige sportsgrene vokser hvert år, med flere og flere skøre sammenblandede blive indført, såsom ekstrem strygning og base-jumping. Med flere og flere mennesker bliver hooked ind i ekstreme livsstil, flere af de store fritid rejsearrangører er penge.

Mainstream rejseudbydere er begyndt at udnytte udvidelsen af ​​sådan et nichemarked, der tilbydes af de mindre rejser virksomheder. First Choice for eksempel nu tilbyde en vifte af sportsgrene som canyoning igennem til kajaksejlads, Mark Warner Holidays tilbyder kite-surfing kurser og endda Saga Holidays tilbyder ekstremsport for de over halvtredserne.

Author: admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *