Introduktion til Prag centrum fra lufthavnen

Prags centrum er bekvemt beliggende inden for rækkevidde af den internationale lufthavn, der betjener byen. Prags Ruzyne Lufthavn ligger kun 17 km mod nord for centrum, og det tager kun omkring 30 minutter at nå hjertet af byen fra ankomster terminal i lufthavnen. Muligheder for at komme til din bymidten bolig er at bestille en af ​​de praktiske Prag lufthavn overførsler (den hurtigste og mest problemfri måde) eller tage offentlige transportmidler.

Rejs Med taxa

Ligesom mange andre europæiske byer, har Prag lidt dårlig presse med hensyn til sine taxier, så sørg for at bruge en velrenommeret virksomhed, hvis du rejser ind og ud af byen. AA Radio Taxi er et godt selskab, der leverer hovedparten af ​​de taxikørsel i lufthavnen. De taxiholdepladser er nemme at lokalisere uden for terminalerne og bilerne er en lys gul farve, hvilket gør dem nemme at få øje på. Priser er forudbestemt og vises i løbet af rejsen. Ulempen er naturligvis, er omkostningerne, selv om nogle taxa selskaber tilbyder en rabat, hvis du bestiller din hjemrejsen med dem.

Busser

Hvis du foretrækker at tage den billigere mulighed for at få en bus i byen er der masser af valg. Hver bus går til en anden metro linje, så skal du vide, hvilken linje er nærmest din bolig. Busser kører regelmæssigt gennem dagen og om aftenen, og busstationer er tydeligt markeret i ankomsthallen terminaler. Dog skal du købe en billet, før du får på bussen.

Jim McDougall – 2013

Bus 119 er den mest populære og godt brugt, servicering ruten mellem lufthavnen og Dejvickca metrostation. Det er byens travleste linje, der forbinder de vigtigste områder af interesse i Prag. Bus 100 og 179 er de to andre hyppigst anvendte busser.

Der er også en lufthavn bus kaldet Airport Express. Denne service tager dig til og fra byens hovedbanegård, i byens centrum, og turen tager omkring 35 minutter.

Prag Lufthavns Transport

Hvis du foretrækker den bekvemmelighed i dør-til-dør service, din bedste mulighed er at prebook en af ​​de fremragende Prag lufthavn overførsler. Hvis du bog med en velrenommeret virksomhed, vil du blive mødt i lufthavnen og whisked til dit hotel i en behagelig og rettidigt. Prag Lufthavn kan reserveres på forhånd og på en privat eller fælles grundlag, afhængigt af dine behov.

Når du ankommer til Prag, er nemt din rejse ind i byen – med så mange muligheder, vil du være på dit hotel og klar til at udforske på ingen tid overhovedet.

Lukas Johannes er en driver til Shuttle Direct. Hvis du leder efter Prag lufthavn overførsler, Transport Direct giver forudbestilt transport til større destinationer i hele Europa. Uanset hvor du rejser, kan Shuttle Direct sørge for, at du ikke går glip din bil på din ferie i udlandet.

Author: admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *