Spisning i Kensington på sit bedste

Kensington er velsagtens en af ​​Londons største turist asylcentre, så forståeligt nok mange besøgende er interesseret i at vide, hvad spisning i Kensington er virkelig gerne.

Anmeldelser

Du skal selvfølgelig se op online spisning anmeldelser og i teorien, det er fint, men det har nogle begrænsninger. Faktum er, at ikke alle online anmeldelser kan have tillid til at være ærlig. Det har længe været kendt, at det er muligt at betale folk til at skrive en lysende gennemgang af en virksomhed og sende den på en uafhængig hjemmeside. Det er usmageligt og uetisk, men desværre sker det. Så kan nogle af disse ekstatisk anmeldelser af en oplevelse spisning i Kensington ikke helt, hvad de synes.

Et andet problem med online anmeldelser er, at du ikke altid kan være sikker på, at de er aktuelle. Glødende rapporter fra seks måneder tilbage kan være opmuntrende, men som enhver fødevarer kritiker vil fortælle dig, kan en masse ændre sig i en restaurant i denne periode af tid.

Insider Tips

Med det i tankerne, hvis du opholder sig i et Kensington hotel, den sundeste råd er at bede til udtalelse fra personalet, og specifikt en erfaren concierge. De tager deres opgave alvorligt, så du bør være i stand til at være sikker på, at de vil foreslå nogle gode lokale restauranter og måske, selv om diskret, dem, der er værd at undgå! Deres råd om spisning i Kensington vil være langt mere personlig, værdifulde og up-to-date end noget, du finder på nettet.

Michael Coghlan – 2014

Du kan finde tusindvis af restauranter, der tilbyder næsten hver retter du kan navngive i og omkring Kensington. Du bør dog ikke se bort fra dit eget hotel eller andre i området for en fremragende spise erfaringer.

I fortiden, kan hotel spisning have været noget af en sidste udvej for dem, der ikke kunne være ulejlighed at kalde en taxa eller tage en vandre rundt i området. Det var i høj grad skyldes den lidt uinspirerende og unadventurous ‘spille det sikkert “anglo-franske køkken mange tilbydes. Den “bøf-og-en-rejer på en tallerken” tilgang gjorde en masse skader på Hotel Dining ry – selv når maden var mærket på fransk!

Heldigvis dog, at har ændret sig enormt i de seneste år. Mange af de større og bedre hoteller i Kensington har forbedret deres spil og rekrutteret nogle dynamiske nutidige kokke. Det er nu muligt at spise særdeles godt i nogle af de mere prestigefyldte hoteller og nogle endda betegnes som fine middage virksomheder i deres egen ret.

Uanset din gane ønsker, hvis du gør din forskning og notere nogle insider tips, kan spisning i Kensington være en spændende kulinarisk oplevelse – værdig omgiver af denne dejlige London Borough.

Matthew Zelinski arbejder for London Regency Hotel, en af ​​de øverste Kensington hoteller. For fremragende indkvartering og rådgivning om lokale attraktioner og spisning i Kensington, dette vidunderlige hotel inkarnerer den ægte smag af området. Med sin traditionelle facade regency-stil og fremragende faciliteter, Regency uanset om du søger bolig i London for erhvervslivet eller fritid, tilbyder en ubesværet elegant oplevelse.

Author: admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *