Valg af den bedste dag at købe en flybillet,

Flyselskaber er begyndt koster en formue på deres billetpriser på grund af de endeløse bekvemmeligheder og faciliteter. Og hvorfor skulle de ikke? Luksus rejsende og forretningsfolk har fordelene ved at rejse til ethvert hjørne af denne verden, helst tidspunkt af året. En masse af liv på denne planet kredser om rejser, alle takket være de endeløse faciliteter luftfartsselskaber.

Med det sagt, er det ikke ofte let at købe en flybillet. Mange af os er nødt til at stole på vores opsparing eller arbejde omkring flere smarte tricks til at få rejse bekostning af vejen. Brug af air miles er en af ​​dem for at få den billigste flyselskab billetpris.

Da en meget lang tid, har kunderne forsøgt at løse mysteriet om at vælge den bedste dag at købe en flybillet. Der har været flere interessante afsløringer, alt modsige hinanden. Det er vigtigt at forstå, at der er et utal af komplicerede aspekter, der samler billetprisen for et flyselskab.

Uanset om du tror på nogen af ​​disse teorier, er det aldrig for tidligt at begynde at bestilling af en kommende ferie. Hvorfor ikke opleve hemmeligheden om at spare stort på din kommende rejse?

Oliver Mallich – 2009

  1. den anden arbejdsdag

Ifølge forskning udført af mange, tirsdag er vinderen dag, hvor booking en flybillet. Selv om der stadig er nogle modsætninger med disse resultater, er det værd at prøve det. De førende flyselskaber annoncere deres særlige tilbud mandag aften. Da andre luftfartsselskaber er også ivrige efter at være en del af denne konkurrence, de følger disse flyselskaber og annoncere deres særlige tilbud også. Så uanset om booking til jul eller Thanksgiving, vælge en billigere billet på tirsdag, omkring 03:00, EST!

En masse spekulanter tro på tirsdag teorien mener også, at dette salg gå til torsdag, så enhver tid, før det ville være din fantastiske chance for at købe en billig flybillet.

  1. lørdag og søndag

Du har forsøgt og det aldrig arbejdet ud? Der er altid en plan B, skjult et sted selvfølgelig.

Folk fik mindre teorien tirsdag tror på noget andet. Ifølge dem, har tiderne ændret sig, og ingen virksomhed ønsker at vente på frisk start på ugen for at annoncere deres tilbud. I stedet kunne denne gang bruges til at få flere indtægter fra salg af flybilletter. Støtte deres teori, de tror lørdag og søndag er de bedste tidspunkter at købe flybilletter.

Hvorfor weekender, selv?

Simpelthen fordi sociale medier har taget en masse af vores bekymringer væk! Embedsmænd har nu fordelen ved at annoncere deres tilbud til enhver tid af ugen. Dette er din chance for at se efter gode tilbud.

Selv om der er stadig ingen enighed om den magiske dag for at købe flybilletter, er det vigtigt at forstå, at den tid og dato ved booking spørgsmål en masse, og varierer meget.

Author: admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *