Bedste måder at spare store penge på flyvninger

Når det kommer til rejser, folk normalt gemme den til sidste øjeblik for at sørge for alle de vigtige detaljer som, billetter, hotelværelser og andre sådanne ting. Men hvis du er på udkig efter måder at spare på dine rejser, er der et par vigtige ting at huske at få det maksimale besparelser. Opført her, er blot fem af de vigtigste tips til at spare store hvide reservere flyrejser.

Early bird særlige

Bestil så tidligt som du kan. Det kan virkelig spare dig nogle alvorlige kontanter. Der har været tidspunkter, hvor folk har faktisk fik deres billetter til halv pris, end hvad de skulle have betalt, hvis de havde reserveret en uge, inden de forlader. Hvis du ved, du er på rejse til jul, kan du prøve og bestille dine flybilletter mindst 2 måneder i forvejen. Dette giver ikke kun dig tid til at annullere, hvis noget kommer op, men priserne falder eksponentielt.

‘Tis sæsonen til at spare penge

At vælge den perfekte tid til at rejse, er også vigtig. For eksempel vil rejse under spidsbelastning sæsoner ligesom jul forårsage priserne til at gå op på grund af efterspørgslen efter billetter. Så rejser i løbet af off sæson er perfekt til at gemme store såvel som undgå unødvendige farende rundt med den endeløse skarer.Ligesom flyrejser til Antalyia ( www.bravofly.dk/fly/billige/antalya) og andre sommerdestinationer er ofte billigere i vinterhalvåret sammenligne med sommeren, men det er ingen ufravigelig regel.

Få High Ofte (Flying)

Deltagelse i et Frequent Flyer Program er en anden måde at spare på flybilletter. Der er nogle mennesker, der rejser regelmæssigt, der har benyttet af gratis flybilletter gennem dette program. Saml point kaldet “miles” og bruge dem til at få store rabatter. Mange virksomhedsejere, berømtheder, sport personligheder og endda nogle politikere tilmelde dig til dette program og få utrolige belønninger som at få gratis medlemskab til Gold Class lounges, business class opgraderinger og endda gratis flyvninger.

Disse ovennævnte tip er blot nogle få af de mange måder folk kan spare mens booking flybilletter. Der er andre måder, såsom booking returflyvning billetter, booking på en bestemt dag og vælge den rigtige tilbud. Nogle mennesker siger, at booker flybilletter på en bestemt dag i ugen giver kunderne de største rabatter. Dage som tirsdage, torsdage og lørdage er kendt som de store tidsbesparende dage. Årsagen bag det er ukendt, men det rent faktisk virker.

 

Author: admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *