De midlertidige Venner vi ses Mens Traveling

Mens folk er på rejse, er de tilbøjelige til at møde en masse tilfældige mennesker på vejen, med hvem de bliver midlertidige venner. De kan føre en samtale med en person fra en anden del af landet eller et andet land helt og lyst venner. De kan mødes mennesker, der bringer nogle solskin i deres dag.

Selv med den fantastiske teknologi denne dag og populariteten af ​​sociale medier, efter al sandsynlighed, vil du aldrig se disse mennesker igen. Dine stier er ikke sandsynligt, at krydse i denne verden igen. Men du bliver venner for en kort periode. Sommetider kan du udveksle visitkort eller e-mail adresser, men chancen for at kommunikere yderligere eller nogensinde at se den person igen er fjernbetjening.

Da vi var i Rom for nylig, hotellet forudsat en shuttle bus på bestemte tidspunkter i løbet af hverdagen, så besøgende kunne komme ind i byen fra hotellet. Ved at tale med nogle mennesker på bussen, fandt vi, at de var fra den samme stat i USA, hvor vi havde engang boede. Vi var helt fortrolig med den lille by, hvor de boede. Vi nævnte endda nogle mennesker, som vi kendte til fælles. Det var rart at have en samtale med dem. Men havde vi ikke udveksle navne og kontaktoplysninger. Vi troede måske vi ville se dem på hotel igen, men vi så dem aldrig. De syntes for en kort periode, men ligesom venner.

Der var en tid, hvor jeg rejser alene med en ventetid i en lufthavn. Fordi jeg var på en standby grundlag venter på en plads på et fly, var jeg venter sammen med nogle andre mennesker. Der var tre af os, der ikke gjorde det på dette plan, så vi ventede på standby efter den næste tilgængelige flyvning. Vi talte under vores få timer, som vi ventede sammen. Vi overværede hinandens bagage. Vi delte snacks. Vi følte vi var venner for en kort periode. De var den type mennesker, med hvem jeg måske gerne bygge en varig venskab, men den midlertidige venskab sluttede, da vi bordede flyet. Vi har aldrig udvekslede navne, men vi havde lyst venner i et stykke tid.

Disse er normalt midlertidige venskaber på måske kun minutter eller måske et par dage, hvis folk er på en tur sammen eller opholder sig i det samme hotel på ferie. De er af kort varighed og er usandsynligt at fortsætte, når folk gå hjem og komme tilbage i den rutinemæssige af deres hverdag. Disse midlertidige venner kan bringe nogle solskin og lysstyrke i et menneskes liv, når de måske ellers alene. Traveling kan gøres mere behageligt ved møder med de midlertidige venner, vi møder, når de rejser.

Rejsetips og Amazon produkter er tilgængelige via denne hjemmeside som også har bogen, Den japanske amerikanske Story Som fortalt gennem en samling af taler og artikler, hvorfra folk kan “rejse gennem historien” ved at lære nogle lidt kendte fakta om, hvordan forfatningen gjorde ikke beskytte japanske amerikanere i en vanskelig periode i historien

Author: admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *