Er det sikkert at rejse lige nu?

Ferien er her. Thanksgiving var stor. Jul og nytår er lige rundt om hjørnet. Alle er klar til at håndtere de inlaws, spiser alt for meget mad, og se en fodboldkamp.

Det spørgsmål, der har været på alles sind for en stund nu, har været; “Er det sikkert at rejse?”. Den konklusion, at jeg kom til var “Ja, det er”.

Vi er alle bange lige nu på grund af muslimske ekstremistiske grupper. Med rette, men har vores frygt taget for meget kontrol over vores liv? Hvor slemt er det påvirker din ferie? Jeg hører folk tale om annullering af deres flyvninger på grund af angrebene i Paris i sidste uge. Dette var det eneste blodigste terrorangreb i fransk historie, det er sandt.

Indtil nu selvom Frankrig har været et mere sikkert land at leve i end USA. I det 21. århundrede har der været under 50 dødsfald som følge af terrorhandlinger bombninger eller skyderier i hele Frankrig. Eksklusive Både verdenskrige hele Frankrig har lidt under 160 dødsfald som følge af terrorangrebene i det 20. århundrede. Det er ikke dårligt, fordi vi taler omkring 100 år.

FBI bruger denne definition: “Terrorisme er den ulovlige brug af magt og vold mod personer eller ejendom for at true eller tvinge en regering, civilbefolkningen, eller nogen segment deraf til fremme af politiske eller sociale mål.”

Det er ikke farligere nu, end det var i 60’erne. Forskellen er nu har vi et ansigt at sætte med faren. Radikale muslimer !! Når din fjende har nu et ansigt, han ser meget mere skræmmende end før. En paranoia har sat ind på vores land. Sandheden er, at verden kan være et farligt sted, med eller uden ISIS. Uanset hvor du er, eller hvor du går, vil du være i risiko for noget dårligt at ske.

Disse # ‘s vildledende selv. Når vi tænker på et terrorangreb, vi altid tænke på noget stort, hvor skaden og tilskadekomne er overvældende. Det er ikke tilfældet selv om. Kig på definitionen af ​​terrorisme over igen. Det siger “ulovlig brug af magt til at tvinge til fremme af politiske eller sociale mål.” Det behøver ikke sige, hvor stor eller hvor mange der er involveret i angrebet. De ting du skal kigge efter, når du læser om et terrorangreb er ,,,, var det en massemord eller en enkelt voldshandling af én mand i navnet på hans tro?

For eksempel her er nogle eksempler på Wikipedias liste over terrorangreb;

9/11 USA, New York, NY

Islamiske flykaprere styre to fly pakket med brændstof og passagerer ind i World Trade Center og dræbte hundredvis om virkning og til sidst dræbe tusinder, når tårnene kollapsede. Mindst 200 er alvorligt kvæstet.

2002/03/19 USA, Tucson, AZ

En 60-årig mand er skudt ned af muslimske snigskytter på en golfbane.

2002/05/27 USA, Denton, TX

Muslimske snigskytter dræbe en mand, da han arbejder i hans gård.

2002/07/04 USA, Los Angeles, Californien

Muslimsk mand trækker en pistol ved skranken af ​​en israelsk flyselskab og dræber to personer.

Så du ser terrorangreb er defineret på samme, men bør ikke være kategoriseret det samme. I det hele listen så jeg kun omkring 4, som kan defineres som en massemord. De andre alle var tilfældige voldshandlinger, dybest set “hadforbrydelser”

Massemord definerede;

Massemord (undertiden udskiftes med “masseødelæggelsesvåben”) er den handling at myrde flere eller flere personer, typisk samtidig eller over en relativt kort periode. FBI definerer massemord som myrde tre eller flere personer under et arrangement med nogen “afkølingsperiode” mellem mordene.

Masse Shooting definerede;

Masse skydning refererer til en hændelse med flere ofre for pistol vold. Masse skyderier kan være en form for massemord, som er almindeligt kategoriseret som mordet på fire eller flere personer med ingen fortrydelsesfrist.

De amerikanske statistikker på den anden side er ganske chokerende. Ifølge Wikipedia, har der været over 100 massemord i landet siden 70’erne. Interessant nok det startede med Manson Family mordere i 1969. Disse er ikke religion relateret.

Jeg håber, at jeg ikke flipper dig ud med alle disse kendsgerninger. Min pointe til alt dette er, at vi ikke behøver at føle sig som fanger på grund af truslen om et terrorangreb.

Vi har ikke haft et fly kapret siden 9-11. Der har kun været seks fly nogensinde kapret i USA. Så vær ikke bange for at flyve.

Der har kun været 4 jernbane angreb i verden siden 2010. Så vær ikke bange for at tage toget.

Din så sikkert nu, som du nogensinde har været. Jeg har en bedre chance for at blive ramt af en bus, end at sparke spanden i et terrorangreb.

Har du en god feriesæsonen. Du er velkommen til at rejse vores land som du vil.

Denne artikel var på ingen måde ment respektløst for dem, der er døde eller er blevet ramt i alligevel fra et terrorangreb. Jeg er heller ikke enig med nogen terrorgruppe, mellemøstlige eller ej.

Bedste ønsker,

Mit navn er Will Garrett. Jeg er et rejsebureau i Californien. Jeg elsker, hvad jeg gør, og jeg er altid på udkig efter flere folk til at hjælpe. Om det er at planlægge din ideelle familieferie til Caribien i ti dage, eller en romantisk par tilbagetog til Lake Tahoe i Sierra Nevada-bjergene.

Jeg vil også hjælpe dig med at blive et rejsebureau, så du kan opbygge en givende forretning for dig og din familie så godt. Jeg kan hjælpe dig med at opdage din nye karriere. At være et rejsebureau er at være en problemløser, en forsker, og en professionel planner.

Du kommer til at studere de smukke og eksotiske sted er i vores verden. Find ud af alt, hvad du kan om, hvad de har at tilbyde, så få dig til at hjælpe med at gøre someones drømme ved at planlægge alle detaljer og gøre alle de ordninger.

 

Author: admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *