Perfekt sommerferie indretning ideer

Mange mennesker føler ikke, at dekorere deres hjem til sommerferie er vigtigt som det er at dekorere om vinteren. Men det betyder ikke, at der ikke er sommerferieindretninger. Du kan også dekorere til sommerferie på en elegant måde.

Prøv nogle af disse dekorative ideer til ferien for at sprænge dine indendørs og udendørs boligarealer i sommerferien.

1. Starry Decor. Star dekor arbejder for flere helligdage herunder mindesmærke dag.

2. Fed blomster I sommervarmen blomstrer mange forskellige typer blomster. Vælg farverige annuals som f.eks. Blomsterfugle eller petunier. Plant en blomst hver i små blomsterpotter. Arranger gryderne på gulvet på din veranda, nær indgangen.

3. Farverige Stearinlys. Lys ( lyskilderdirekte.dk )  er fantastisk indendørs eller ude midt om sommeren. Tilføjelse af en patriotisk flair med rødt, hvidt og blåt tårnlys er en rigtig godbid. Placer hvert lys i et stort orkanglas. Fyld glasset rundt om lysets bund med små småsten eller glasmarmor.

4: Sødtabeller. Dekorative ideer til ferien omfatter også bordindretning. At sætte en flot bordduk på et grundlæggende picnicbord giver helt sikkert en festlig luft til enhver lejlighed. Dekorer et buffet bord med en bordløber lavet af syet sammen bandannas.

Author: admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *